27.11.2020

Екипа НСП учесник турнира у малом фудбалу у Републици Српској

30. маја 2019.

Јуче је у Републици Српској у спортском центру Брод одржан турнир у малом фудбалу на коме су учествовале екипе ПУ Бањалука, ПУ Добој, Управа за обезбеђење личности и објеката ПС Брод , Еуфор Пољски, ПС Модрича, ПС Прњавор, Полицијска Академија РС и екипа Независног синдиката полиције из СГ ОЖБ Жандармерија.

Представници НСП су били  Иван Дамњановић са фудбалском екипом коју су чинили голман Мирко Богдановић играчи Раденко Јовановић, Драган Ђорђевић, Славиша Стојановић и Дејан Михајловић.

По завршетку турнира дружење екипа као и начелника руководиоца организационих јединица које су учествовале на турниру наставило се у топлом амбијенту етно ресторана Конобар код Ђорђа уз пригодну вечеру и музику.

Јучерашњи догађај је само наставак дружења чланова НСП СГ ОЖБ са колегама из ПС Брод које је почело недавним гостовањем на слави МУП-а РС. Тада су поред поменуте екипе са турнира угошћене и остале колеге, чланови НСП ОЖБ, од стране колега ПС Брод на челу са командиром станице Слободаном Милошевићем и његовим замеником Миломиром Балатуновићем.

На крају да поменемо још и то да је турнир освојила екипа ПУ Бањалука.

Корисни линкови