02.12.2020

Двадесет му је а већ се залеће на полицију

1. јула 2016.

Новосадска полиција ухапсила је двадесетогодишњака са подручја Жабља због сумње да је угрожавао сигурност грађана и напао службено лице.

<> on April 25, 2012 in New York City.

Осумњичени се терети да је у Новом Саду у среду прошао аутомобилом кроз раскрсницу на црвено светло, одбио да се заустави на знак полиције и покушао да побегне.

Како се додаје у саопштењу полиције, када га је патрола сустигла, ударио је колима у службено возило, вређао полицајце и претио им.

Осумњичени се, осим за напад на службено лице, терети и за насилничку вожњу, због чега ће полиција поднети против њега прекршајну пријаву.

Одређен му је притвор до 48 сати и у законском року биће доведен надлежном судији за претходни поступак, саопштила је полиција.

Извор: Мондо

Тренутно има 2 коментара

  1. Господо „синдикалне вође“ репрезентативни и ови други ( чији сам члан) овакве чланке треба да читамо у средствима информисања /писана и електронска/ заједно са грађанима који нас плаћају. Похваљујем у овом случају рад правосуђа а ви се више бавите нашим проблемима. Боловање се плаћа 85 % па имамо случајеве колега који се лече код неуропсихијатра, са високим шећером,проблемима са кичмом, венама који након закључења боловања добију честитку у виду смањене плате. Када ће коначно бити донешена та фамозна листа „професионалних обољења“ који најављујете од прошле године.

Нема коментара.

Корисни линкови