28.11.2020

ДОК ГА НЕ САТРЕ Полицајцу претио да ће да га је*е!

12. марта 2017.

„Ко си ти да ме заустављаш? Знаш ли ти ко сам ја?! Имам више робије него ти полицијског стажа! И због овога што си ме зауставио има да те је*ем док те не сатрем!”, урлао је у четвртак Предраг К. (34) из Трстеника на полицијску патролу која га је у Врњачкој Бањи зауставила због потраге за БМW-ом у којем се налазио.

Наиме, како сазнајемо, драма је почела у ноћи између среде и четвртка, након што је Предраг К. два пута одбио да стане на наређење саобраћајне полиције.

Примећен је аутомобил јагодинске регистрације, али са ручно прављеним таблицама, и то од папира, те су саобраћајци покушали да га зауставе. Међутим, осумњичени је у два наврата одбио да стане и побегао им је. Наредног јутра, патрола је приметила Предрага К. у ауту и он се опет оглушио о наредбу, па је покушао да побегне – каже саговорник „Ало!”.

Тада је уследила права филмска потера за бегунцем.

– Осумњичени је возио у контрасмеру и ризиковао животе других учесника у саобраћају, али полицајци су га сустигли. Током легитимисања, код њега је пронађен нож у џепу и две палице у аутомобилу. Приликом хапшења се уносио полицајцима у лице, претио им и вређао их. Док се то одвијало, стигла је и саобраћајна полиција како би му урадили алко-тест. Међутим, Предраг К. је одбио да се подвргне алко-тестирању, па је приведен у полицијску станицу – прича добро упућен извор нашег листа.

Када је приведен, на осумњиченом су примећене повреде, па је позвана Хитна помоћ.

– Приликом прегледа, Предраг К. је лекару рекао да је повреде задобио током туче у једном кафићу у Краљеву. Међутим, након изласка из притвора променио је причу и оповргао претходну изјаву дату лекарима. На саслушању је тврдио да су му полицајци нанели лакше повреде. У складу с процедуром, обавештено је тужилаштво, па су почеле провере у вези с његовим тврдњама – наводи наш извор.

Саговорник „Ало!” истиче да је из авиона видљиво да се Предраг К. сада свети више пута награђиваним полицајцима без мрље у каријери.

– Он је ударио контру и поднео пријаве против полицајаца тврдећи да су га тукли. Због тога су изјаве дали полицајци који су га привели, као и саобраћајци – додаје извор нашег листа.

Против Предрага К. су поднете прекрашајне пријаве због вређања полицајаца, почињених саобраћајних прекршаја и држања ножа и палица. Он је после полицијског задржавања од 48 сати пуштен на слободу.

Извор: Ало

Корисни линкови