27.11.2020

Дневнице

10. октобра 2014.

У табели можете видети списак места у којима су умањене плате у висини дневница током штрајка и места у којима то није учињено.
tumbnsp

УМАЊЕНЕ ЗАРАДЕ НЕУМАЊЕНЕ ЗАРАДЕ
Београд Бор
Ваљево Зајечар
Врање Јагодина
Зрењанин Кикинда
Краљево Крагујевац
Нови Пазар Крушевац
Пожаревац Лесковац
Пријепоље Ниш
Смедерево Нови Сад
Суботица Панчево
Чачак Пирот
Шабац Прокупље
Сомбор
Сремска Митровица
Ужице

Тренутно има 6 коментара

 1. Milos каже:

  Sad znamo. I?!

 2. dejan каже:

  Uspeli smo sami sebi dodatno da smanjimo plate, toliko o tome!

 3. zoki каже:

  pa po zakonu o štrajku i treba da bude umanjena plata

 4. Aca каже:

  Velika je greska sto je doneta odluka o prekidu strajka pre stavljanja van snage ove sporne depese na osnovu koje je doslo do umanjenja plata onima koji su ucestvovali u strajku. Dakle pre prekida strajka trebalo je insistirati na stavljanju van snage ove sporne depese. Sto se tice pregovora oko donosenja novog Posebnog kolektivnog ugovora misljenja sam da su sadasnji pregovori nepotrebni jer se uskoro odnosno do kraja ove godine ocekuje donosenje novog Zakona o unutrasnjim poslovima, a koliko znamo kolektivni ugovor mora biti u skladu sa zakonom. Dakle treba prvo sacekati donosenje novog Zakona o unutrasnjim poslovima a nakon toga ici u pregovore oko donosenja novog Posebnog kolektivnog ugovora za policijske sluzbenike koji bi bio u skladu sa novim Zakonom o unutrasnjim poslovima i Zakonom o radu.

 5. NSP USP BGD каже:

  Da li tacno znate sta se desava sa isplatom dnevnica za radnike koji su bili u strajku? Dajte konacno obavestenje da znamo da prenesemo clanovima NSP USP Beograd.

 6. Martin L.King каже:

  Jel vas bar malo sramota….uradili ste ljude za dnevnice…sramota

Нема коментара.

Корисни линкови