27.11.2020

Дијана Хркаловић добитница признања „Капетан Миша Анастасијевић“ за квалитет у раду

16. априла 2018.

Дијана Хркаловић, државни секретар Министарства унутрасњих послова, добитница је овогодишњег признања Капетан Миша Анастасијевић за иновативност, пословност и квалитет у раду.

Повеље, које се традиционално додељују у више категорија најбољим актерима привредног и друштвеног стваралаштва, синоћ су уручене у просторијама Матице српске у Новом Саду.

Признање носи назив великог филантропа, добротвора и задужбинара капетана Мише Анастасијевића, а додељује се 18. пут у склопу пројекта “Пут ка врху” који организује “Медиа инвент” у сарадњи са новосадским и београдским универзитетом.

Дијана Хркаловић рођена је у Београду где је завршила гимназију, природно-математички смер, као и основне и мастер студије психологије на Филозофском факултету Универзитета у Београду са просечном оценом 9.66. На истом факултету тренутно је на докторским студијама.

У Безбедносно-информативној агенцији (БИА) радила је до 2014. године. Од 2015. налазила се на месту секретара Управе криминалистичке полиције. Поседује специјализована знања и вештине у области организационе психологије, социјалне психологије, психологије маркетинга и обавештајне и безбедносне проблематике.

Аутор је и више научних радова из наведених области. Одлуком Владе Републике Србије крајем јула 2017. године именована је за дрзавног секретара у МУП-у.

Извор: Блиц

Корисни линкови