28.09.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

ДЕПЕША МУП-а – Деманти шпекулација о финансијским проблемима министарства

6. маја 2017.

Јуче је на адресу нашег синдиката стигла депеша МУП-а у којој се напомиње да су обезбеђена средства за исплату како зарада запослених тако и свих других накнада, јубиларних награда, социјалне помоћи, доласка и одласка са рада…

Тиме су демантоване вишенедељне шпекулације о томе да министарство нема довољно средстава за исплату запослених и да ће се то „ускоро показати као истинитим“.

Независни синдикат полиције се држи већ устаљене политике да у јавност излази искључиво са веродостојним информацијама биле оне добре или лоше. Свесно или несвесно објављивање непроверених вести штети запосленима јер их доводи у заблуду и уноси непотребан немир и конфузију. Таква политика појединих синдиката је на крају крајева штетна и по њих саме јер се не може на дуге стазе одржати.

Ми у целости објављујемо поменуту депешу и апелујемо на наше чланове да не наседају на разне шпекулације по било ком питању већ да прате информације које руководство синдиката објављује на овом сајту и званичном профилу Фејсбука синдиката.

Одбор за медије и маркетинг 

Корисни линкови