26.11.2020

Члановима радне групе за ПКУ

1. децембра 2014.

nsp1nsp2nsp3nsp4

Тренутно има 8 коментара

 1. Sladjan каже:

  Alal vam vera na prekidu strajka i na postignutim rezultatima u pregovorima!

 2. napaceni каже:

  Čestitke sindikatu na postignutim pregovorima,smanjenju plate,skidanje dnevnica, novi PKU, putni, uniforma alal vera

 3. milos каже:

  Propalo pregovaranje,lepo lepo,

 4. aleksandra каже:

  Брука,како вас није само срамота.

 5. gorcilo каже:

  Evo prođe više od mesec dana a novog PKU nema. Šta je bilo sa obećanjima nakon prekida štrajka, Ko je odgovoran, ko je izigrao članstvo.

 6. Bane каже:

  није нико изиграо чланство већ су запретили да ће 11.10.2014. инспекција рада донети решење да нам је штрајк незаконит (иако иста није надлежна за државне органе већ управна инспекција)и да ће истог дана пустити депешу да запослени морају прекинути штрајк а да на суду доказујемо да је решење противзаконито и да неће бити никакве сарадње са синдикатом, односно урадиће колективни са ПСС …, а уколико прекинемо штрајк одмах, тј. 10.10.2014. да ћемо разговарати о свему и направити договор, овакву ситуацију смо имали и 2007. код првог штрајка где смо морали прекинути штрајк због уредбе Владе да полиција не може штрајковати па нам је требало 2 године да на суду докажемо да је уредба незаконита

 7. aleksandra каже:

  Која инспекција,о чему ти причаш.Шта је са синдикалном борбом,која је утемељена на борби за остваривање што бољег материјалног статуса радника у полицији.У какве ствари ви верујете.Страшно.

 8. Бане каже:

  да си читао обавештења синдиката знао би да су слали инспекцију рада у контролу (имаш све на овом сајту http://nsp-policija.org.rs/category/1-vesti/page/3/), и медији су износили неистине да је штрајк незаконит као што су износили неистине да тражимо повећање плата, али без обзира што су инспектори инспекције рада рекли да је тачно да они нису надлежни, већ је за државне службенике надлежна управна инспекција, саопштили су да морају одрадити што им је наређено(присутан сам био кад су то изнели), значи држава је по сваку цену хтела да заустави штрајк како сам и изнео у претходном коментару и мишљења сам да је предсеништво требало сачекати један дан и то фамозно решење ненадлежне инспекције рада и депешу МУП-а да је штрајк незаконит како би сте се уверили с каквим послодавцем имамо посла а и даљи преговори коју су очекивани нису дали резултата што се и види јер не дају да финансије буду саставни део колективног уговора итд.

Нема коментара.

Корисни линкови