• 28 јуна, 2022
  • 1065

ЧЕСТИТКИ ПОПОВОД НАЦИОНАЛНИОТ ДЕН НА РЕПУБЛИКА СРБИЈА!!!

ЧЕСТИТКИ ПОПОВОД НАЦИОНАЛНИОТ ДЕН НА РЕПУБЛИКА СРБИЈА!!!
Почитувани колеги и колешки припадници на Српката националност ви упатувам искрени Честитки по повод Националниот и верски празник Видовден.
Денешниот ден е еден од најважните датуми во историјата на српскиот народ.
Нека ви е честит и вековечен денот!!!
За многу години !!!
Македонски Полициски Синдикат
Претседател
д-р Марјан Кицев