01.12.2020

Честитамо свима који су данас добили јубиларне награде Ваш НСП

29. децембра 2014.

novlogo1

Тренутно има 12 коментара

 1. nenad каже:

  A mi koji smo stekli pravo nakon 24.09.2014. Nista. Kao da smo policijski sluzbenici drugog reda. Zbog samo dva meseca.blago receno. Zalosno.

 2. Dragan каже:

  Koji je iznos jubilarne nagrade? Dali je za sve isto koji su stekli uslov u 2014. godini?

 3. Jelena каже:

  Ima još kolega koji očekuju jubilarnu, a nisu je danas dobili…nadamo se da će i nas koji smo se zaposlili posle 24.09. ipak obradovati…

 4. nspsajt каже:

  meni su danas potvrdili da je sve u redu iako sam kao i vi 10 god a posle pku, medjutim do kraja dana nema uplate?! videcu ujutro…

 5. Jana каже:

  Da li je tačno da su ukinute jubilarne sluzbenicima na upravnim poslovima, a koje se odnose na svakih 5 god., tacnije za 35 god. ?

  1. Бане каже:

   Јана нису само вама на управним пословима укинуте јубиларне на 5 година већ свима јер није потписан нови колективни уговор

 6. Lnm каже:

  Ovakva diskriminacija zaposlenih stvarno nije u redu…da li su jubilarne za nekolicinu koji su se zaposlili pred kraj godine, a pre 15, 25 god. mozda bile motiv poslodavcu da ne potpiše novi kolektivni… BEDNO i NEPRAVEDNO ???!!!

 7. jocca каже:

  ocigledno da smo ispali zrtveni jarci! ja sam samo mesec dana posle PKU stekao pravo a dobicu 20.000 dinara manje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gde je sindikat i zasto su to dozvolili?!?!?!?!

  1. Lnm каже:

   A za koliko godina staza Vam kolega sleduje jubilarna i sta znaci 20 000 manje, da se mozda poslodavac nije predomislio?!?!

   1. petar каже:

    Evo ja cu umesto njega da ti objasnim na licnom primeru.ja sam za u decembru navrsio 10god a kolega iz iste uprave u martu 10god.on dobio 55000 a ja 37000. Jel sad jasnije?

    1. Lnm каже:

     A za 15 god. NISTA…al dobro, poslodavac nam je apsolutni postovalac zakona, u novoj postajemo bogatasi, posto zakon kaze putni troskovi, prekovremeni rad,nocni rod,..al ce da nam zavide!!!

 8. Бане каже:

  Lnm да појасним, није одбио послодавац да потпише колективни већ синдикати јер послодавац недозвољава да финансијске одредбе буду у колективни, значи недозвољава ни јубиларне награде у колективном уговору

Нема коментара.

Корисни линкови