27.11.2020

БРУКА У ПРОКУПЉУ: Пијани полицајци се сударили и побегли!

31. децембра 2016.

После незгоде, у којој није било повређених, полицајци су наставили да возе, али им је испала једна таблица са аутомобила.

ПРОКУПЉЕ – Двојица полицајаца изазвала су саобраћајну несрећу службеним аутомобилом под утицајем алкохола и побегла! Међутим, приликом бекства им је испала таблица с кола и брзо су идентификовани.

Незгода се догодила у недељу око 22 сата у једној од најпрометнијих прокупачких улица. Како смо незванично сазнали, сударили су се полицијско возило и такси „опел вектра“. Том приликом је оштећен полицијски ауто, а „опел вектри“ је само пукао браник, јер је имала куку. Након незгоде, у којој није било повређених, полицајци су наставили да возе, али им је испала једна таблица са аутомобила.
– Таксиста који се сударио с полицајцима позвао је полицију и полицајци су дошли и урадили увиђај. Оштећено је полицијско возило, а таксиста је прошао без повреда. Полицајци су, иначе, били на дужности – каже извор близак истрази.

У полицији су потврдили да је незгоду изазвао припадник МУП и да је против њега поднета прекршајна пријава и донето решење о удаљењу с посла.

Извор: Курир

Тренутно има 1 коментар

  1. Nebojša каже:

    Najprometnija prokupačka ulica liči na autoput baš baš. Zašto ste stavili ovu sliku, da li tako izgleda oštećeno policijsko vozilo

Нема коментара.

Корисни линкови