04.12.2020

БРАВО, ПОЛИЦАЈЦИ! Филмска потера за пијаним возачем који је прегазио дечака на пешачком

12. јуна 2015.

У Сомбору се јутрос око 10 и 30 догодила саобраћајна несрећа у којој је пијани возач „ладе ниве“ Иван Ђанић (51) оборио дечака и побегао са места несреће. Након овога је уследила права филмска потера у којој је било и пуцњаве.
626983_sombor_f
Након што је Ђанић прегазио дете, полицијска патрола је покушала да заустави његово возило у Сомобру али је он дао по гасу и наставио да бежи.

Возило је зауставио тек на земљаном путу у Бачком Моноштору, након полицијске потере. Када су двојица полицајаца кренула пешке према заустављеном аутомобилу он је поново стартовао возило и кренуо у рикверц покушајући да их прегази. Том приликом обојица полицајаца су исплаила по један метак у правцу аутомобила који се потом зауставио па поново кренуо напред. Возило је затим стало након неколико метара у близини шуме.

Возач је потом изјурио из аутомобила и почео да бежи али су га полицајаци сустигли и савладали.

Како је Ђанићу уочена површинска рана у пределу бутине он је превезен у болницу као и несрећни дечак којем се још увек утврђује степен повреда.

У овом тренутку није познато колико је Ђанић имао промила алкохола у крви. Полиција у пристуству тужиоца тренутно обавља увиђа.

Извор: Блиц

Корисни линкови