26.09.2020

Број чланова

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

Александра Радоичић доказ да уз јаку вољу не постоје препреке!

28. новембра 2016.

Доказ да никада није касно за промене је и прича Александре Радоичић која у 41. години почела да се такмичи у тркама полумаратона! Прича је још фасцинантнија ако се има у виду да је Александра нашла времена и воље за овај спорт иако редовно обавља своје дужности у Управи саобраћајне полиције где је запослена а након радног времена брине о двоје малолетне деце. Припадник је тркачког клуба Belgrade running club и њена најбржа чланица.

Александра је годинама рекреативно трчала а онда је прошле године одлучила да се први пут опроба у званичном такмичењу и то на Београдском маратону. Задовољна исходом прошлу годину завршава учешћем на Новосадском маратону и Планинској трци Кошутњак где је освојила прво место!
aleksandra-1
Ове године Александра је поново учесник Београдског маратона и Раковачки полумаратон али се такмичила и у региону. Након Куле и Бањалуке на ред је дошла Љубљана. За трку у Љубљани се пријавило 12.000 такмичара од чега је њих 600 дошло из Србије. Александра је у својој старосној категорији освојила одлично 66. место истрчавши полумаратон за сат и 51 минут.
aleksandra-2
Независни синдикат полиције је у складу са могућностима помогао Александри која је иначе наш дугогодишњи члан

Желела бих овом приликом да захвалим синдикату на подршци а пре свега председнику моје синдикалне групе Верану Срећковићу који је први понудио конкретну помоћ. Такође бих захвалила Велимиру Лукићу и Срђану Јовановићу чијим залагањем је Централа НСП купила потребну опрему за такмичење.
aleksandra-3
Александра у посети Централи НСП

 Каква је била реакција колега када су сазнали да учествујеш на полумаратонима?

У колективу ме сви подржавају и прате моје успехе. Жеља ми је да подстакнем што више колега да се баве овим спортом. Мој мото је да никада није касно и верујем да бављење овим спортом је добро како за здравље тако и за професију

 Претпостављам да планираш и даље да се такмичиш?

Сигурно ћу да наставим са тркама и догодине и већ сам планирала учешћа у Бањалуци, Љубљани и Београду а прва следећа дестинација ће бити полумаратон у Дубровнику. У клубу су ме сврстали у вишу категорију где је циљ за 2017. да постигнем време од сат и 40 минута.

 Ми у Независном синдикату полиције поздрављамо овакве и сличне примере и задовољни смо што такве колеге припадају нашој организацији

Одбор за медије и маркетинг

Тренутно има 1 коментар

  1. Dak каже:

    Bravo za koleginicu
    Kad ce isplata troškova

Нема коментара.

Корисни линкови