19.02.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
DOBRODOŠLI NA SAJT NEZAVISNOG SINDIKATA POLICIJE

Zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo Miloš Veličković isključen iz Članstva NSP!

22. juna 2018.

Izvršni odbor Nezavisnog sindikata policije je na jučerašnjem sastanku verifikovao isključenje iz sindikata Miloša Veličkovića po odluci Disciplinske komisije sindikata.

Ovim putem želimo da pohvalimo rad kolega iz 4. odeljenja koji su uhapsili imenovanog kao  osumnjičenog za izvršenje krivičnog dela i time još jednom uputili opomenu svima u ministarstvu da će svako ko se bavi kriminalnim radnjama biti sankcionisan što će NSP uvek podržavati. Stav Nezavisnog sindikata policije da policijska značka ili sindikalna pripadnost ne može i ne treba da abolira nikoga ko bude uhvaćen u kriminalnom delu.

Cinični komentari pojedinih sindikata vezani za doskorašnje članstvo Veličkovića u našem sindikatu, samo potvrđuju izreku da glupost nema granica. Biti ubedljivo najbrojniji sindikat u ministarstvu je čast ali i teret kako se u ovom slučaju pokazalo, jer u svakom žitu ima i kukolja i pored najbolje volje nemoguće je u potpunosti znati ko se čime bavi. To je svima jasno a zluradost prevashodno PSS-a će im se pre ili kasnije obiti o glavu.

Korisni linkovi