26.01.2020

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

U novoj godini, nova oprema za saobraćajne policajce – motocikliste

10. januara 2020.

Zahvaljujući velikom naporu i trudu Ministarstva unutrašnjih poslova R.Srbije na čelu sa ministrom Nebojšom Stefanovićem, saobraćajni policajci-motociklisti će moto sezonu u 2020. godini otpočeti sa novom zaštitnom moto-opremom visokog kvaliteta i stepena zaštite. Pripadnici Uprave saobraćajne policije raspoređeni na radnom mestu saobraćajni policajac-motociklista imali su čast da u mesecu novembru 2019. godine lično probaju i usaglase potrebne konfekcijske veličine kompleta zaštitne moto-uniforme i pratećih zaštitnih sredstava. Naše kolege će novu moto sezonu otpočeti sa novim moto uniformom i to (moto jaknom sa protektorima, pod jaknom i moto-treger pantalonama sa protektorima izrade naše domaće fabrike YUMCO, zaštitnom kacigom, podkapom,  moto patikama, zaštitnim rukavicama i pojasom renomiranog proizvođača BMW).  Nakon izvršene probe nove zaštitne moto-opreme, jedina konstatacija naših kolega je bila da je oprema izrađena od vrhunskih materjala u skladu sa najvišim standardima i da će isti pružati visoki stepen zaštite prilikom obavljanja službenih zadataka.

Podsetili bi Vas da je Nezavisni sindikat policije prvi ušao u rešavanje problema saobraćajnih policajca-motociklista, o čemu smo Vas obavestili tekstom dana  17.05.2018 godine na našem sajtu.

Kabinetu ministra se zahvaljujemo na rešavanju još jednog veoma bitnog problema naših kolega motociklista i takođe cenimo dosadašnje i trenutne napore na polju konstantne nabavke novih patrolnih motocikla za potrebe i opremanje Saobraćajnih policijskih ispostava u okviru Područnih policijskih uprava.

Klikom na ovaj link možete pogledati još fotografija nove opreme, a na kraju kolegama motociklistima želimo srećnu, uspešnu i bezbednu predstojeću sezonu rada, sa pozdravom Vidi, budi viđen, predvidi i  izbegni!

Nezavisni sindikat policije
Odbor saobraćajne policije
Igor Stojadinović

Korisni linkovi