17.10.2018

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
DOBRODOŠLI NA SAJT NEZAVISNOG SINDIKATA POLICIJE

RUKOVODSTVO U OFANZIVI – Nove grupe, članovi, sastanci, donacije… sve u jednom danu!

6. novembra 2017.

Juče je rukovodstvo Nezavisnog sindikata policije imalo pune ruke posla. Članovi Predsedništva i Izvršnog odbora na čelu sa predsedavajućim Lukićem tokom celog dana su obilazili policijske stanice u PU Zaječar… a svaku posetu zaposlenima pratile su i donacije tehničkom robom. Veliki posao ali veliki i rezultati. Angažovanje se itekako isplatilo jer su pored ostalog osnovane dve nove sindikalne grupe. Idemo redom…

SOKOBANJA – 25 novih članova!

Prva na redu je bila poseta sindikalnoj grupi Sokobanja gde je glavni događaj bio učlanjenje 25 kolega prešlih iz SSP-a! Član Predsedništva Srđan Jovanović i potpredsednik IO Aleksandar Simić posetili su članove ove grupe a jedna od tema je bila prelazak, tačnije povratak SG Sokobanja iz KC Niš u KC Zaječar.

Jovanović i Simić pred 30-ak prisutnih članova predstavili aktivnosti sindikata kao i predstojeće planove. Ovom prilikom je Upravi Vatrogasno-spasilačke jedinice doniran televizor. 

U Boljevcu osnovana sindikalna grupa i doniran štampač

Nakon ovog usledio je sastanak sa zaposlenima u PU Zaječar (PS Boljevac) na kome je osnovana sindikalna grupa. Sastankom su rukovodili predsedavajući Predsedništva Velimir Lukić, članovi Predsedništva Miomir Vojinović, Darko Stojanović i gore pomenuti Jovanović i Simić.

SG Boljevcom će predsedavati Saša Gmitrović, za potpredsednike su izabrani Perica Jovanović i Snežana Marković a za sekretara grupe izabran je Miloš Milosavljević.

Ovoj sindikalnoj grupi ispred Centrale NSP-a doniran je štampač.

Formirana SG Knjaževac

 

Posle Sokobanje i Boljevca Jovanović i Simić su posetili kolege u Knjaževcu gde je osnovana još jedna sindikalna grupa, otpočetka nedelje četvrta u NSP-u!

Dejan Sevdelinović je izabran za predsednika, potpredsednici će biti Željko Nikić i Darko Bisić, dok će sekretar SG Knjaževac biti Jelena Simić.

Ovoj grupi koja inače pripada koordinacionim centru Zaječar, doniran je klima uređaj.

Na kraju dana Lukić, Vojinović i Stojanović sastali su se sa članovima SG Zaječar sa kojima su razgovarali o aktuelnim temama vezanim za rad sindikata. Tom prilikom PU Zajačar(dežurnoj službi) doniran je klima uređaj.

Jasno je da je došlo vreme da se ubiru rezultati napornog rada poslednjih godina jer je sve jasnije, čak i među članovima drugih sindikata, da je Nezavisni sindikat policije svojom politikom i aktivnostima doneo niz dobrobiti ne samo za svoje članove nego i za sve zaposlene u ministarstvu. Dobra komunikacija i saradnja kako među rukovodstvom tako i sa poslodavcem je očigledno urodila plodom i to ne može niko da ospori!

Odbor za medije i marketing

Korisni linkovi