19.09.2018

Број чланова

Број чланова НСП 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
ДОБРОДОШЛИ НА САЈТ НЕЗАВИСНОГ СИНДИКАТА ПОЛИЦИЈЕ

Председник ПСС на погрешном месту у погрешно време

16. септембра 2017.

Данас су представници Независног синдиката полиције присуствовали промоцији 710 нових возила намењених министарству унутрашњих послова. О томе сте већ имали прилику да читате у медијима али оно што је медијима промакло је да се на скупу испред ТВ Пинк, који се такође данас одвијао и приликом кога је избио инцидент, нашао председник Полицијског синдиката Србије Вељко Мијаиловић.

И док је нама логично да овако велики догађај за колектив као што је додела великог броја нових возила испрате и синдикати неки су мислили да је боље бити на скуповима где се бију жене. Вељко Мијаиловић је посматрао данашњи скуп испред ТВ Пинк приликом кога су повређене две новинарке ТВ Пинка од стране демонстраната.

Независни синдикат полиције нема нимало разумевања за било какву врсту насиља а поготово је потпуно неприхватљиво да се наши функционери нађу директно или индиректно у инцидентима сличним данашњим. За Мијаиловића је то изгледа постало нормално као низ других политичких делатности у последњих годину дана. Било би поштено да бар пререгиструје ПСС у политичку партију па да се несметано бави политиком и евентуално кандидује на неким изборима. Полицијски синдикат Србије одавно је могао да избаци реч синдикат из свог имена а данашњи догађаји то само потврђују.

Корисни линкови