29.02.2020

Broj članova

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

Ove godine vrednost novogodišnjih čestitki veća nego ikada!

11. decembra 2019.

Nezavisni sindikat policije je tokom 2017. godine uspeo da u dogovoru sa poslodavcem obezbedi isplatu novogodišnjih čestitki za decu zaposlenih u ministarstvu. Isplaćeno je 1.000 dinara za tri godine unazad što je bilo skromno ali se ipak krenulo sa mrtve tačke. Podsećamo da su pojedinci bili cinični zbog tako male sume uz to sumnjajući da će i naredne godine biti bolje. Ipak, sledeći put čestitke su vredele duplo više, odnosno 2.000 dinara.

Ove godine vrednost čestitki je ponovo udvostručena i sada će kolege moći da obraduju svoju decu sa čak 4.000 dinara! Kao i do sada, ovo se odnosi na svu decu do 15 godina starosti a novina je da će poslodavac od sada biti u „obavezi“ da redovno isplaćuje čestitke. Naš sindikat, kao jedini reprezentativni, je ove godine prilikom pregovora tokom sačinjavanja novog PKU, uspeo da se izbori za ovu promenu, čime je rešen još jedan od brojnih problema koje smo imali ranijih godina.

Sada su čestitke četiri puta vrednije nego u početku i što je možda još važnije, više se neće postavljati pitanje da će isplata biti ili ne.

Isplatu očekujemo u narednim danima o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni na našem sajtu ili zvaničnom FB profilu.

Vaš Nezavisni sindikat policije

Korisni linkovi