16.02.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
DOBRODOŠLI NA SAJT NEZAVISNOG SINDIKATA POLICIJE

Održan sastanak komisije za solidarnu pomoć

6. jula 2018.

Danas je Komisija za proveru ispunjenosti uslova za dodelu solidarne pomoći održala sastanak sa početkom u 12,00 časova, u sastavu: lekar specijalista medicine rada dr Slađana Antonijević, Vladimir Velkovski samostalni inspektor Odeljenja za finansijko računovodstvene poslove, Veselin Nikolić, predstavnik NSP, Mladen Kalanja zapisničar i zamenik načelnika Odeljenja Nataša Đukanović. Komisija je počela sa radom tačno u 12,00 časova.

Zaključno sa 31.05.2018.godine komisija je ukupno uradila 1110 zahteva za solidarnu pomoć po osnovu rođenja deteta i smrti bližeg srodnika. Po rečima Vladimira Velkovskog samostalnog inspektora Odeljenja za finansijko računovodstvene poslove sa pristigla rešenja po ova dva osnova u sedištu MUP su isplaćena.

Zahtevi za solidarnu pomoć po osnovu duže i teže bolesti koji su dana 06.07.2018.godine obrađeni na komisiji a bilo ih je ukupno 21 uglavnom su rešeni pozitivno, odnosno 16 zahteva je rešeno pozitivno a 5 zahteva negativno zbog nepotupne dokumentacije.

Komisija je danas razmatrala i 16 žalbi radnika MUP koji su odbijeni za solidarnu pomoć u 2017.godini. Od 16 žalbi komisija je 8 žalbi usvojila kao opravdane iz razloga jer je dostavljena dokumentacija koja je nedostajala u predmetima.

Sledeća komisija biće zakazana za sedam dana.

Član  Predsedništva
Veselin Nikolić

Korisni linkovi