27.01.2020

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

NSP KC Zaječar – Još jedno uspešno rešavanje problema viška radnih sati u PU Zaječar

9. septembra 2019.

Rukovodstvo Nezavisnog sindikata policije Koordinacionog centra Zaječar u saradnji sa načelnikom PU Zaječar pukovnikom policije Sanjom Dimitrijević nastavlja u trendu rešavanja gorećih  pitanja za zaposlene u PU Zaječar.  Krajem meseca avgusta nakon održanog radnog  sastanaka ušlo se u realizaciju i rešavanje problema  preraspodele i obračuna radnog vremena  (viška radnih sati) za prvih šest meseci u tekućoj godini. Trebamo se podsetiti da smo pre samo šest meseci takođe zahvaljujući izuzetnoj saradnji sa načelnikom PU Zaječar retroaktivno rešili problem obračuna i isplate viška radnih sati za period od 2015. do 2018. godine kao i problem  na temu pripravnosti.

Još jednom izražavamo zahvalnost načelniku PU Zaječar na izuzetnoj saradnji i rešavanju svih postavljenih problema. Istakli bi da smo ponosni na činjenicu da  kroz veoma česte i konstruktivne razgovore sa direktnim iznošenjem problema, uspeli  smo da  rešimo iste u veoma kratkom vremenskom periodu.

Svakako poslednji sastanak je završen obostranom konstatacijom da nam novi Posebni kolektivni ugovor za policijske službenike donosi izuzetne novine i pogodnosti, čije ćemo pozitivne efekte osetiti za veoma kratko vreme.  

Rukovodstvo KC Zaječar

 

Korisni linkovi