08.04.2020

Broj članova

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

Nakon 17 dana potrage, uhapšen Ninoslav Jovanović

6. januara 2020.

Ninoslav Jovanović (46), osumnjičen za otmicu 12-godišnje devojčice, juče uhapšen je posle potrage koja je trajala od 20. decembra prošle godine. U potrazi je angažovan veliki broj naših kolega koji su 29. decembra pronašli devojčicu ali ne i otmičara. Potraga se nastavila nesmanjenim intenzitetom da bi se završila juče hapšenjem Jovanovića.

foto:tanjug

Odlično poznavanje terena i veliki broj napuštenih kuća koje je Jovanović često menjao tokom pretrage, bile su osnovne prednosti koje su mu omogućavale da izmiče potrazi. Uz sve to, bio je potreban poseban oprez, pogotovo u prvih deset dana dok je devojčica bila oteta, zbog sumnje da je Jovanović bio naoružan. Imajući u vidu navedene ali i druge otežavajuće okolnosti, može se reći da je čitava akcija uspešno završena.

foto:beta

Nezavisni sindikat policije zbog toga želi da ovim putem pohvali sve kolege angažovane na ovom zadatku, jer su nesumnjivo uložili veliki trud, odgovornost i profesionalizam uopšte, da bi se sve završilo pre svega bezbedno po otetu devojčicu ali i po sve ostale aktere slučaja. Zato smo jako ponosni na sve vas koji ste učestvovali u ovoj akciji u ekstremno teškim vremenskim uslovima i slobodno možemo reći da ste naši heroji! Hvala vam što ste izgrednika priveli pred lice pravde i još jednom pokazali da za srpsku policiju nema nedodirljivih.

Korisni linkovi