19.01.2020

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

Najave NSP-a se obistinjuju – NOVI PKU ĆE BITI NAJBOLJI DO SADA!

26. jula 2019.

Samo dva dana nakon rođendana sindikata i sumiranja rezultata iz prošle godine, u prilici smo da obradujemo naše članove još jednim lepim vestima koje stižu sa današnjeg sastanka rukovodstva Nezavisnog sindikata policije i ministra Stefanovića sa saradnicima.

Tema sastanka je bila usaglašavanje u vezi pojedinih stavki predstojećeg Posebnog kolektivnog ugovora a naši predstavnici su više nego zadovoljni postignutim dogovorom. Pored ostalog, dogovoreno je da se ubuduće plaća regres i topli obrok, imaćemo više godišnjeg odmora, više vremena za sindikalne aktivnosti (ovo se kako i dolikuje odnosi samo na reprezentativne sindikate) i još mnogo toga o čemu ćemo pisati narednih dana.

Ova vest objavljena je i na sajtu MUP-a a takođe je i ministar objavio na ličnom FB profilu.

Poštovani članovi Nezavisnog sindikata policije, sve što je do sada naš sindikat obećao to je pre ili kasnije ispunjeno. Tako smo najavljivali i dobre uslove koje će sadržati predstojeći PKU i već sada je jasno da će tako i biti.

Pratite naš sajt gde ćemo nakon potpisivanja objaviti i ostale značajne pomake koje smo uspeli da dogovorimo na dobrobit svih zaposlenih u ministarstvu unutrašnjih poslova.

Korisni linkovi