24.07.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

Nagrađeni najbolji policajci Srbije

26. februara 2019.

U Beogradu je održana Svečana akademija povodom dodele nagrada i priznanja pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova. Zahvaljujući posvećenom radu, izabran je najhrabriji i najposvećeniji policijski službenik, kao i omiljeni kolega za 2018. godinu.

Punih 12 godina inspektor sektora unutrašnje kontrole u Nišu, Nenad Antić svakodnevno radi na suzbijanju korupcije. Zahvaljujući njegovom radu povećan je stepen operativnosti, što je rezultiralo podnošenjem većeg broja krivičnih prijava potkrepljenih kvalitetnim dokazima. Zato je baš on izabran za najposvećenijeg policijskog službenika za 2018. godinu.

Na osnovu glasova saradnika, za omiljenog kolegu izabrana je Lidija Kačarević iz policijske uprave u Kruševcu, dok je Jovan Reljić, komandir policijske ispostave Kula poneo titulu najhrabrijeg policijskog službenika. Njega je jednoglasno izglasala posebna komisija formirana rešenjem ministra unutrašnjih poslova, Nebojše Stefanovića.

Za pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova ne postoji izgovor za bilo šta, vreme, ni period dana i noći, težina i složenost neke situacije, ni lični problemi, ni sve ono što muči svakoga od nas. Svakoga trenutka, svakoga dana, u svako doba, oni su spremni da urade ono što je potrebno da bi zaštitili i svoju zemlju i svoje građane – ističe Stefanović.

Pored priznanja, na Svečanoj akademiji dodeljene su i plakete za izuzetnu posvećenost pripadnicima ministarstva koji su se tokom prošle godine istakli ostvarenim rezultatima i požrtvovanim radom.

Izvor: K::CN online

Korisni linkovi