18.02.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
DOBRODOŠLI NA SAJT NEZAVISNOG SINDIKATA POLICIJE

Načelnik PU Zaječar održao dato obećanje

8. avgusta 2018.

Pre samo četri meseca, tačnije dana 03.04.2018. godine u prostorijama Policijske uprave u Zaječaru predstavnici NSP KC Zaječar održali su radni  sastanak  sa načelnikom Policijske uprave u Zaječaru glavnim policijskim savetnikom Sanjom Dimitrijević. Ključna tema tog radnog sastanka bila je obračun i isplata  viška radnih sati za 2015., 2016. i 2017. godinu. Tada smo dobili jasne garancije da će za sve zaposlene u PU Zaječar koji su ostvarili pravo po pitanju višak radnih sati u 2015., 2016. i 2017 godini u što kraćem roku biti izrađeni sporazumi o naknadi štete na ime viška radnih sati. Za nepuna četri meseca, slobodno možemo reći da je dato “OBEĆANJE“ i “ODRŽANO“.  Kako smo od strane naših kolega sa terena obavešteni, krajem prošle nedelje zvanično su izrađeni i na potpisivanje koleginicama i kolegama u stanicama upućeni sporazumi o naknadi štete na ime viška radnih sati i za preostalu 2015 godinu, čime je period 2015-2017 godina uspešno realizovan.

Još jednom aktivisti Nezavisnog sindikata policije KC Zaječar zahavljuju se načelniku PU Zaječar na održanom obećanju i na dosada iskazanoj želji, volji  i spremnosti da se svi do sada predočeni problemi, nelogičnosti i predlozi razmatraju i rešavaju krajnje odgovornim i konstruktivnim dijalogom na obostrano zadovoljstvo.

 

Nezavisni sindikat policije KC Zaječar, nastavlja u trendu rešavanja svih detektovanih problema, te shodno tome svim našim članovima i ostalim zaposlenima stojimo 24 sata na raspolaganju i uluzi.

 

 

 

 

 

Rukovodstvo KC Zaječar

Korisni linkovi