24.07.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

KC Zrenjanin – Rukovodstvo KC Zrenjanin uručilo vredne donacije

8. aprila 2019.

Predstavnici NSP KC Zrenjanin uručili su donaciju policijskim službenicima PI Zrenjanin,  PO Botoš u vidu klima uređaja. U nastojanju stvaranja što povoljnijih uslova rada policijskih službenika i opremanja njihovog radnog prostora, predstavnici NSP KC Zrenjanin donirali su klima uređaj koji će biti postavljen u prostorijama PO u Botošu. Policijski službenici koji rade u ovom PO izrazili su veliku zahvalnost predstavnicima KC Zrenjanin povodom uručene donacije, prepoznajući konstantna nastojanja NSP koja se odnose na unapređenje uslova rada policijskih službenika.

Predsednik KC Zrenjanin Dragan Ćulibrk uručio je donaciju PS u Sečnju u vidu dva balistička šlema i dva balistička prsluka sa zaštitnim pločama. Donirana oprema je od velike važnosti za unapređenje bezbednosti policijskih službenika prilikom izvršavanja službenih zadataka, što je svakako jedan od najvećih prioriteta ministarstva a za koji se zalaže NSP.

U ime policijskih službenika PS Sečanj na doniranoj opremi zahvalio se komandir PI Zoran Milinović koji je istakao veoma dobru saradnju sa NSP kao i činjenicu da će donirani balistički šlemovi i balistički prsluci doprineti podizanju nivoa bezbednosti policijskih službenika, posebno prilikom izvršavanja visoko rizičnih zadataka.

Korisni linkovi