21.07.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

KC Zaječar – Uskršnja donacija zdravstvenom centru Zaječar

27. aprila 2019.

Dana 25.04.2019. godine, Jakov Adžić optičar iz Bora i firma “Audio B&M’ ’iz Novog Sada, a po prethodnom dogovoru i preporuci Nezavisnog sindikata policije KC Zaječar, obezbedili i donirali  su neophodne  aparate Zdravstvenom centru u Zaječaru (digitalne i bezkontaktne toplomere,  merače krvnog pritiska i profesionalne inhalatore). Sekretar Nezavisnog sindikata policije KC Zaječar Sanela Grujić-Pejić, na odeljenju dečije pedijatrije, sa jednim od donatora gospodinom Jakovom Adžićem, uručili su obezbeđene medicinske aparate direktoru Bolnice u Zaječaru dr Ivici Milosavljeviću u  prisustvu  načelnika odeljenja dečije pedijatrije dr Mirka Nikolića i načelnika Službe urgentnog prijema dr Miljana Jovića.

U narednim danima odmah iza Uskršnjih praznika, od strane aktera pomenute donacije, biće obezbeđen i jedan profesionalni deflbrilator.

Današnja donacija je plod i još jedan dokaz više godišnje saradnje Nezavisnog sindikata policije KC Zaječar, gospodina Adžića (vlasnika optičarskih radnji na području  grada Zaječara i Bora) i firme “Audio B&M’ ’ iz Novog Sada.

Od strane prisutnih zdravstvenih radnika nakon svečanog uručenja usledile su reči zahvalnosti  akterima malog, ali izuteno dragocenog Uskršnjeg poklona.

Današnja donacija je svakako ohrabrenje i prepoznavanje dosadašnje želje, volje, truda i požrtvovanog rada zdravstvenih radnika Z.C Zaječar na pružanju što kvalitetnijih zdravstvenih usluga svojim sugrađanima.

Obostrana misija je jasna Zdrav i bezbedan građanin je jedini i obostrani uspeh zaposlenih u ministarstvu zdravlja i ministarstvu unutrašnjih poslova R.Srbije.

Rukovodstvo KC Zaječar

Korisni linkovi