18.06.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

KC Zaječar (SG Zaječar) – Višegodišnji književni rad Ninoslava Jovanovića rezultirao je četvrtim književnim delom Trougao duše

5. oktobra 2018.

Književno delo Trougao duše našeg kolege i aktiviste Nezavisnog sindikata policije KC Zaječar Ninoslava Jovanovića predstavljena je sinoć u Zaječaru u prostoru Pomak-a.

Zbirka misli, izreka i citata ugledala je svetlost dana  i privukla veliku pažnju publike. Četvrtim književnim delom, naš kolega Ninoslav nastavlja da izražava svoju emotivnost kroz poeziju i kako kaže , nada se da će pronaći put do svih onih koje ljubav pokreće.

Poenta i srž svih njegovih dosadašnjih dela su priče o ljubavi, istini i dobročinstvu. Prostor Pomak-a sinoć je bio ispunjen publikom iz različitih društevnih oblasti i delatnosti i to je još jedan dokaz da je kolega Ninoslav svojim književnim delovanjem dopreo do srca i duše širokog auditorijuma.

Kraj, više nego uspešne književne promocije svog novog čeda, Ninoslav je završio citatom LJubav, ljubavlju objašnjava, a svako ko ima ljubav za oružje, sve su mu bitke unapred dobijene.

Nezavisni sindikat policije čestita svom kolegi Ninoslavu na predivnom delu i dugogodišnjem književnom radu i želimo mu puno uspeha u  životu i predstojećem književno-umetničkom stvaralaštvu.

Kao sindikat uvek ćemo biti podrška i pomoć svakoj koleginici i kolegi koje imaju afiniteta kao umetničkom, književnom stvaralaštvu, sportskom profesionalizmu i ostalim  vidovima društveno odgovornog i humanitarnog rada.                                                                                                                                                  

Rukovodstvo NSP SG Zaječar

Korisni linkovi