18.01.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
DOBRODOŠLI NA SAJT NEZAVISNOG SINDIKATA POLICIJE

KC Zaječar – Novogodišnja akcija

12. januara 2018.

Dana 09.01.2018 godine predstavnici Nezavisnog sindikata policije Koordinacionog centra Zaječar: član izvršnog odbora Andrija Jering, predsednik KC Zaječar Igor Stojadinović sa svojim saradnicima predsednikom SG 1.PI Zaječar Ninoslavom Jovanovićem, predsednikom SG SPI Zaječar Marjanom Stankovićem i aktivistom Robertom Ristićem izvršili su obilazak 1.PI Zaječar, SPI Zaječar i OKP Zaječar kojom prilikom su predali na korišćenje preko potrebnu informatičko tehničku opremu.

Datom prilikom:

Komandiru 1.PI Zaječar Miroslavu Rašiću predati su na dalje korišćenje jedan računar namenjen za rad školskih policajaca i jedan štampač namenjen sektorskim radnicima.

Šefu Odeljenja kriminalističke policije Željku Sokiću predat je na dalje korišćenje jedan računar namenjen za operativne radnike opšteg kriminaliteta.

Pomoćniku komandira SPI Zaječar Aleksandru Đorđeviću, predat je na dalje korišćenje jedan multi funkcijski uređaj, (štampač+fotokopir+kolor skener) marke Canon model IR 2520, koji će umnogome olakšati rad policijskih službenika, raspoređenim na poslove uviđaja saobraćajnih nezgoda.

Aktivisti Nezavisnog sindikata policije u prethodnom periodu u svojim sindikalnim gupama SG Zaječar, SG 1.PI Zaječar i SG SPI Zaječar u cilju stvaranja što povoljnijih i adekvatnijih uslova za nesmetan rad policijskih službenika, opredelili su pomenutu informatičko-tehničku opremu kao trenutno preko potrebnu.

Za ovaj vid akcije pomoći u opremanju informatičko-tehničkom opremom iskazujemo iskrenu zahvalnost na podršci predsedništvu i izvršnom odboru NSP.

Nezavisni sindikat policije Koordincioni centar Zaječar u daljem periodu nastaviće sa ovakvim pristupom prema svojim kolegama, jer smo svakako stava i mišljenja da u ovim teškim vremenima zajedno sa poslodavcem moramo tražiti što adekvatnija rešenja zarad stvaranja što kvalitetnijih prostornih i tehničkih uslova za boravak i rad naših koleginica i kolega.

Povodom početka nove kalendarske godine, svakako koristimo još jednu priliku da svim svojim koleginicama i kolegama poželimo puno zdravlja, sreće i uspeha kako na privatnom tako i na poslovnom planu, a kolegama kojima smo uručili informatičko-tehničku pomoć želimo puno sreće u daljem profesionalnom radu.

NSP KC ZAJEČAR
Predsednik
Igor Stojadinović

Korisni linkovi