23.04.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

KC Zaječar: Dunav A.D. uručio donaciju NSP SG SPI Zaječar

14. septembra 2018.

Juče je u prostorijama NSP KC Zaječar predstavnik Kompanije Dunav AD, Dunav auto DOO Beograd, Dunav centra u Zaječar Žanko Žikić predsedniku NSP KC Zaječar Igoru Stojadinoviću i predstavniku NSP SG SPI Zaječar Robertu Ristiću svečano uručio digitalni foto aparat profesionalnih karakteristika i namene marke Nikon, tip D 3400 sa celokupnom pratećom opremom.

Pomenuta donacija je uručena predstavnicima NSP KC Zaječar u cilju daljeg prosleđivanja  pripadnicima Saobraćajne policijske ispostave Zaječar, koji obavljaju poslove vršenja uviđaja saobraćajnih nezgoda.

Sam čin donacije i prepoznavanje neophodnosti opremanja pripadnika saobraćajne policije je još jedan dokaz ozbiljnosti i profesionalnosti zaposlenih u Kompaniji Dunav AD. Ovakav gest, predstavlja krunu i dokaz dugogodišnje saradnje, međusobnog uvažavanja, poštovanja između Nezavisnog sindikata policije i Kompanije Dunav AD, kako na centralnom tako i na loklanom nivou.

Svakako moramo pohvaliti uloženi trud i napore Ministarstva unutrašnjih poslova R.Srbije i Uprave saobraćajne policije koji su u ovoj godine otpočeli sa obnovom  sredstava, tehničke opreme i uređaja namenjenih za obezbeđenje lica mesta i vršenje uviđaja saobraćajnih nezgoda.

Koleginicama i kolegama u Saobraćajnoj policijskoj ispostavi Zaječar, želimo puno sreće u daljem radi i što manje potrebe za korišćenjem dobijenog aparata.

Rukovodstvo KC Zaječar

Korisni linkovi