19.06.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

KC Valjevo – Sastanak rukovodstva KC Valjevo i predsedništva NSP

31. decembra 2018.

Dana 24.12.2018. godine sa početkom u 11,00 časova u velikoj sali PU Valjevo održan je sastanak NSP KC Valjevo na kojem su prisustvovali presedavajući presedništva NSP Lukić Velimir, član presedništva NSP Nikolić Veselin i podpresednik izvršnog odbora NSP Milutinović Milorad. Sastanak je otvorio presednik NSP KC Valjevo Nikoliš Tihomir koji je pozdravio prisutne članove KC Valjevo kao i prisutne goste, i upoznao ih o radu i rezultatima KC Valjevo.

Nakon izlaganja presednika KC Valjevo Nikoliš Tihomira, imenovani je dao reč presedavajućem presedništva NSP Lukić Velimiru koji je upoznao članove NSP KC Valjevo o prestojećoj sistematizaciji u MUP-u RS, o novogodišnjoj čestitci koju treba da dobiju deca radnika MUP-a, o stanju u sindikatu kao  i o rezultatima koje je NSP postigao u tekućoj godini.

Nakon izlaganja presedavajućeg presedništva reč je dobio član presedništva Nikolić Veselin koji je upoznao članove NSP KC Valjevo u vezi solidarne pomoći gde je on član komisije i istima razjasnio određene nedoumice. Nakon izlaganja napred imenovanih,  članovi NSP KC Valjevo su postavljali razna pitanja na koja su im odgovarali presedavajući presedništva Lukić Velimir, član presedniptva Nikolić Veselin i podpresednik izvršnog odbora Milutinović Milorad.

Po završetku sastanka presedavajući presedništva Lukić Velimir je radi boljeg funkcionisanja i lakšeg rada SG Osečina uručio jedan kompijuter, SG UB jedan štampač, i  SG Mionica jednu klimu. Takođe je obećao da će u najskorije vreme SG Valjevo i SG Valjevo 2 dobiti po jedan kompijuter.

Ovde možete videti fotografije sa sastanka.

Korisni linkovi