19.06.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

KC Šabac – U gostima prijateljima iz Banjaluke

11. juna 2018.

Prošlog petka delegacija NSP KC Šabac posetila je kolege iz Banjaluke sa kojima već godinama održava prijateljske odnose. Već prilikom dolaska Šapčana bilo je jasno da domaćini gaje veliko poštovanje jer ih je lično dočekao komandant interventne jedinice za celu Republiku Srpsku Vladan Šikuljak. Nakon smeštaja i kraćeg odmora od puta odigrana je i prva fudbalska utakmica timova KC Šabac i Banjaluke.

Naredno jutro domaćini su poveli Šapčane u obilazak PU Banjaluka gde su imali prilike da vide uslove u kojima kolege koje se inače bave istim poslom, rade, na koji način se organizuju i slično. Naredna destinacija je bila sportska sala u kojoj su odigrani i preostali fudbalski mečevi a kasnije tokom dana odigrane su i odbojkaške utakmice.

Rukovodstvo KC Šabac uručuje poklon-dres komandantu Šikuljaku

Nakon sportkih aktivnosti održan je i jednočasovni sastanak na kome su razmenjivana iskustva u radu kao i obostrani saveti u prevazilaženju raznih problema koji su uglavnom slični ili isti kako u Srbiji tako i u RS. Inače, da ne ostaje sve samo na priči dokaz je i nedavno hapšenje lica za kojim je raspisana poternica u Srbiji a nakon dojave kolega iz Banjaluke.

Domaćini su poveli kolege iz KC Šabac u obilazak grada a nakon toga je upriličena i svečana večera za goste a nakon formalnog obraćanja i razmene poklona svi zajedno su nastavili sa druženjem do kasno u noć.

U nedelju ujutro nakon doručka organizovan je i rafting a nakon toga i rastanak do sledećeg susreta u Srbiji.

Prema rečima predsednika NSP KC Šabac Veselina Nikolića tako srdačan i topao doček retko gde su doživeli Sve što su nam priredili, priredili su nam od srca i na tome smo i jako zahvalni a umeli smo i umećemo itekako da uzvratimo našim prijateljima iz Banjaluke. Još bih samo da istaknem da smo za tri dana obišli celu Banjaluku i okolinu i gde god smo se zatekli istakli smo zastavu Nezavisnog sindikata policije KC Šabac rekao je Nikolić.  

Za kraj pogledajte foto galeriju koju su nam poslale kolege iz KC Šabac.

Odbor za medije i marketing

Korisni linkovi