16.01.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
DOBRODOŠLI NA SAJT NEZAVISNOG SINDIKATA POLICIJE

KC Šabac – Sutra počinju 4. sportske igre!

12. aprila 2018.

Sutra će na platou ispred hotela Omorika biti svečano otvorene 4. sportske igre u organizaciji KC Šabac. Rukovodstvo ovog dela sindikata je još prošle godine visoko podigle standarde u organizaciji igara koje nije lako ne samo doseći nego ih i održavati, tako da nećemo videti neke posebne novine u odnosu na lane. Tako ćemo i sada imati prilike da pratimo čak 9 sportova i 190 učesnika, članova KC Šabac, koji će se puna dva dana takmičiti na terenima Tare!

Ozbiljnih promena će ipak biti ali van terena. Pored toga što su obezbeđene nagrade za osvajače prva tri mesta u svim sportovima, generalni sponzor igara firma Horus iz Beograda, obezbedila je i specijalnu nagradu za decu koja se budu takmičila u plivanju.

Domaćini su se potrudili da i ovaj put prilikom zatvaranja igara, odnosno na svečanoj večeri, organizuju nagradnu igru kada će sav novac od kupljenih srećki biti usmeren porodicama stradalih kolega. Predsednik KC Šabac Veselin Nikolić nam je rekao da se svake godine organizuje memorijalni turnir u Ljuboviji i Krupnju i da se tada uručuje prethodno prikupljeni novac sa ove svečane večere.

Za sve navedeno obezbeđen je fond koji će biti uvećan čak tri puta i iznosiće, za koordinacione centre neverovatnu cifru, od čak 600.000 dinara! Toliki novac nije mogao biti obezbeđen iz sopstvenih prihoda, odnosno članarine kao ni pomoći Centrale sindikata, pa je bilo potrebno ubediti donatore da uzmu učešće i pomognu ali i sebe izreklamiraju. Osim pomenute firme Horus spisak sponzora broji još 50-ak imena koja ćemo objaviti u ponedeljak.

A za ovako ozbiljan, odgovoran i naporan posao bilo je potrebno skoro punih godinu dana. Prema rečima predsednika Nikolića na organizaciji igara se počelo odmah po završetku prošlogodišnjih. Veliki smo trud uložili ali sa druge strane dobri odnosi i domaćinski pristup ranijih godina nam je u velikoj meri olakšao posao jer ljudi to očigledno znaju da cene rekao je Nikolić.  

Imajući u vidu da su ove igre pored igara KC Niš najmasovnije, narednih dana ćemo biti na licu mesta i ispratiti sve događaje na terenima i van njih o čemu ćemo pisati već u ponedeljak. 

Odbor za medije i marketing

Korisni linkovi