26.11.2020

КЦ Шабац (СГ Богатић) – Одигран турнир у малом фудбалу „Игра је фер“

27. септембра 2019.

Јуче је у Богатићу одигран турнир у малом фудбалу у организацији СГ Богатић, једној од бројних синдикалних група које чине КЦ Шабац, а учествовало је чак 11 екипа овог координационог центра. Након турнира приређена је свечана вечера за све учеснике када су и подељене награде за победничке тимове али и за најбољег играча и најбољег стрелца турнира.

Победник турнира је СГ ПС Мали Зворник. Друго место заузели су чланови СГ ПС Лозница а треће СГ Крупањ. За најбољег играча изабран је Ненад Деспитовић из СГ Лозница. Признање за најбољег стрелца уручено је Далибору Благојевићу из СГ Крупањ а Александру Ћирићу из СГ Шабац за најбољег голмана.

Турниру је присуствовао и начелник ПУ Шабац Зоран Јевђенић који је на почетку понаособ поздравио свих 90 учесника а осим њега као гост је присуствовао је и начелник ПС Богатић Вујадин Васић.

Према речима председника КЦ Шабац Веселина Николића, свака од синдикалних група једном месечно преузима улогу домаћина и организатора турнира у неком од спортова. Тиме се осим дружења и разоноде чланова, координациони центар припрема и за наредне спортске игре синдиката. Да овај је овај систем успешан говоре и резултати по којима је КЦ Шабац увек међу најбољима на спортским играма а ове године је и званично изабран као Укупни победник игара за 2019. годину.

Овде можете видети све фотографије овог догађаја.

Корисни линкови