08.04.2020

Broj članova

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

KC Šabac (SG Bogatić) – Odigran turnir u malom fudbalu „Igra je fer“

27. septembra 2019.

Juče je u Bogatiću odigran turnir u malom fudbalu u organizaciji SG Bogatić, jednoj od brojnih sindikalnih grupa koje čine KC Šabac, a učestvovalo je čak 11 ekipa ovog koordinacionog centra. Nakon turnira priređena je svečana večera za sve učesnike kada su i podeljene nagrade za pobedničke timove ali i za najboljeg igrača i najboljeg strelca turnira.

Pobednik turnira je SG PS Mali Zvornik. Drugo mesto zauzeli su članovi SG PS Loznica a treće SG Krupanj. Za najboljeg igrača izabran je Nenad Despitović iz SG Loznica. Priznanje za najboljeg strelca uručeno je Daliboru Blagojeviću iz SG Krupanj a Aleksandru Ćiriću iz SG Šabac za najboljeg golmana.

Turniru je prisustvovao i načelnik PU Šabac Zoran Jevđenić koji je na početku ponaosob pozdravio svih 90 učesnika a osim njega kao gost je prisustvovao je i načelnik PS Bogatić Vujadin Vasić.

Prema rečima predsednika KC Šabac Veselina Nikolića, svaka od sindikalnih grupa jednom mesečno preuzima ulogu domaćina i organizatora turnira u nekom od sportova. Time se osim druženja i razonode članova, koordinacioni centar priprema i za naredne sportske igre sindikata. Da ovaj je ovaj sistem uspešan govore i rezultati po kojima je KC Šabac uvek među najboljima na sportskim igrama a ove godine je i zvanično izabran kao Ukupni pobednik igara za 2019. godinu.

Ovde možete videti sve fotografije ovog događaja.

Korisni linkovi