29.02.2020

Broj članova

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

KC Prokuplje – Novi napadi na policiju

18. decembra 2019.

Da je posao policijskih službenika težak i rizičan i da prilikom intervencija dolazi do napada na nas i nije neka novost, ali da kriminalci ne biraju sredstva, prete i uznemiravaju porodice policajaca izgleda da je postalo sve učestalije.

Najnoviji incident se dogodio pre nekoliko dana kada je nepoznata osoba kamenom polomila staklo na prozoru dečje sobe porodične kuće policijskog službnika M.S iz sela Samarinovac pripadnika PS Žitorađa.

Da li događaj ima veze sa nedavnim hapšenjem lica za kojim je raspisana potraga zbog izvršenja više teških krivičnih dela utvrdiće istraga ali je sigurno da kriminalci ne biraju sredstva da uplaše pol.službenike koji predano i pošteno rade svoj posao.

Dokaz za to je i nedavno paljenje privatnog vozila kriminalističkog policajca PU u Prokuplju kojom  prilikom su ostećena još dva vozila koja su bila parkirana u neposrednoj blizini.

Ovom prilikom poručujemo da nas niste uplašili i odgovorićemo još žešće i odlučnije, a od nadležnih državnih organa tražimo da preduzmu sve mere i radnje kako bi zaštitili naše kolege.

Rukovodstvo KC Prokuplje

 

 

Korisni linkovi