24.03.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
DOBRODOŠLI NA SAJT NEZAVISNOG SINDIKATA POLICIJE

KC Prijepolje – Sastanci, donacije, novi članovi SVE U JEDNOM DANU!

7. novembra 2018.

Juče je rukovodstvo KC Prijepolje održalo niz sastanaka sa predstavnicima sindikalnih grupa koje deluju u okviru KC Prijepolje SG Priboj, SG SGP Uvac,SG SGP Sjenica i SG Nova Varoš .Tema sastanaka je bila poboljšanje uslova rada policijskih službenika i rešavanje određenih problema vezanih za njihov  radno-pravni status.

U policijskoj stanici Priboj održan je radni sastanak sa načelnikom Branimirom Stanišićem gde je tema razgovora bila nova sistematizacija .Ovom prilikom je uručena donacija Nazavisnog sindikata policije u vidu multifikacionog štampača za potrebe rada saobraćajnog sektora.

Nezavisnom sindikatu policije SG SGP Sjenica je pristupilo šest novih članova,tako da se broj članova ove sindikalne grupe popeo na  90%  od ukupnog broja zaposlenih,dok su  SG Sjenica pristupila tri nova člana.

Kolege su se interesovale i za najavu povećanja plata kao i primene nove sistematizacije.

Jedna od tema je bila i primena novog pravilnika za pripadnike IJP što će u predstojećem periodu razmatrati izvršni odbor NSP-a.

Rukovodstvo KC Prijepolje će i u narednom periodu raditi u interesu policijskih službenika i ostalih zapolenih,gde nam je najveća nagrada za rad uvećanje članstva.

Rukovodstvo KC Prijepolje

Korisni linkovi