27.01.2020

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

KC Prijepolje – Održan radni sastanak sa načelnikom PU Prijepolje

9. septembra 2019.

Predstavnici Nezavisnog sindikata policije KC Prijepolje održali su radni sastanak sa načelnikom PU Prijepolje g-dinom Sinišom Cvijetićem, gde su teme razgovora bile:

-rad kolega na upravnim poslovima

-nedostatak ljudstva u PS Nova Varoš

-nabavka terenskih vozila 

Evidentno je da je u toku turističke sezone povećan obim poslova kolega na upravnim poslovima , od izrade biometrijskih dokumenata, registracije vozila, vođenja staničnih evidencija , unos u AOP izvršene prekršaje po saobraćaju i JRM-u, kao i druge poslove iz oblasti ovih referata. Ovaj problem će biti rešen u narednom periodu preraspodelom ljudstva, gde opravdano postoje potrebe.

U PS Nova Varoš u toku poslednje dve godine, nešto prirodnim odlivom a nešto i opravdanim premeštajima, broj izvršilaca na policijskim poslovima znatno se smanjio, što otežava rad policijskih službenika na terenu. Nas kursu za policijske službenike nalazi se i 26 budućih kolega sa područja koje pokriva PU  Prijepolje, te imamo obećanje da će potreban broj policijskih službenika biti upućen u PS Nova Varoš, ukoliko se isti ne upute na rad u graničnu policiju, za šta već postoje indicije. S tim u vezi obratićemo se i Direkciji policije za pomoć.

U prethodnom periodu su iskazane potrebe za  terenskim vozilima za PS Nova Varoš, PS Prijepolje  i PO Sastavci koje se nalazi u okviru PS Priboj. Potrebe su evidentne gde je od strane načelnika Cvijetića  i upućen zahtev ka MUP-u za nabavku terenskih vozila.NSP će nastojati da pomogne u rešavanju ovog problema, gde su uspostavljeni određeni kontakti sa Direkcijom policije.

Nezavsini sindikat policije KC Prijepolje će u narednom periodu raditi na poboljšanju uslova rada svih policijskih službenika.

Ovom prilikom Nezavisni sindikat policije Koordinacioni centar Prijepolje  je u vidu donacije, uručio i jedan štampač za potrebe rada SPI Prijepolje.

KC Prijepolje

Korisni linkovi