08.12.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

KC Novi Pazar – Sindikalne aktivnosti za mesec april

17. aprila 2019.

Nezavisni sindikat policije nastavlja sa donacijama, od strane predsednika KC Novi Pazar Baltić Nedžada i predsednika SG Novi Pazar Zorana Miloševića, predata je donacija u vidu 1 personalnog računara i multifunkcionalni racunar i to za potrebe interventnih patrola PI Novi Pazar.

Imajući u vidu da je donirana oprema bila preko potrebna, i da su u poslednja dva meseca interventne patrole PI Novi Pazar na celu sa komandirom PI Novi Pazar Nerminom Ljajićem i ostalim starešinama zabeležile izuzetne rezultate rada koje se ogledaju u velikom broju zaplene narkotika, nadamo se da ćemo ovim gestom olakšati rad pol.sluzbenika koji su pokazali da imaju veliku motivaciju za rad, pa iz tog razloga sindikat smatra da istim treba stvoriti što bolje uslove za rad.

Istog dana rukovodstvo KC Novi Pazar održalo je sastanak sa radnicima upravnih poslova PU Novi Pazar gde ce uskoro biti osnovana još jedna sindikalna grupa, tom prilikom, oko 20 zaposlenih pristupilo sindikatu. Istog dana rukovodstvo KC Novi Pazar posetilo je i načelnika PU Novi Pazar Resada Džankoviću gde su mu tom prilikom čestitali postignute izuzetne rezultate rada na nivou Policijske uprave. U razgovoru sa načelnikom isti je izrazio zadovoljstvo zbog dobre saradnje sa Nezavisnim sindikatom policije.

Rukovodstvo KC Novi Pazar

Korisni linkovi