21.07.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

KC MUP (SG SVS) – Donirana vredna oprema Upravi za vanredne situacije u Beogradu

6. maja 2019.

Obaveštavamo vas da je SG SVS Beograd izvršila nabavku putem donacije više komada različitih vrsta računarske opreme, modela i namene, kao i TV uređaja LCD, za potrebe Uprave za vanredne situacije u Beogradu, čija je ukupna vrednost 583.253,00 dinara.

Ova nabavka urađena je uz pomoć firme DEKONTA doo iz Beograda i njenog direktora, Aleksandra Lozajića, istima se ovom prilikom posebno zahvaljujemo u ime svih članova SG SVS Beograd, kao i pripadnika Sektora za vanredne situacije. Predsednik SG SVS Goran Lazić predao je opremu na korišćenje Upravi za vanredne situacije u Beogradu.

Još jednom bi napomenuli i zahvalili se navedenoj firmi na ovako vrednoj donaciji, koja će itekako koristiti pripadnicima Sektora za vanredne situacije i Uprave za vanredne situacije u Beogradu.

Takođe bi ovom prilikom kao organizacija iskazali zahvalnost komandantu VSJ Zvezdara Draganu Miković na profesionalnom odnosu i saradnji sa našim sindikatom, a sve u cilju zajedničkih napora kako bi poboljšali uslove rada i materijalno tehničku opremljenost naših zaposlenih.

Korisni linkovi