19.09.2018

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
DOBRODOŠLI NA SAJT NEZAVISNOG SINDIKATA POLICIJE

KC MUP – Prve igre nadmašile sva očekivanja!

20. septembra 2017.

Juče su dodelom priznanja u restoranu Vidovdan u Beogradu završene 1. sportske igre Žandarmerije. Igrama je prisustvovao veliki broj takmičara (oko 220) iz sva četiri odreda a opšti zaključak koji smo mogli da čujemo od učesnika je da su zadovoljni kako samom inicijativom da se ovakav skup organizuje, tako i igrama uopšte. Kolege iz Žandarmerije su imale prilike ne samo da prikažu sportsko umeće nego i da se druže i na kratko opuste od svakodnevnih aktivnosti koje ponekad znaju da budu prilično naporne.

Svečano otvaranje igara počelo je oko 10:30 na sportskom terenu u Topčideru obraćanjem predsedavajućeg predsedništva Nezavisnog sindikata policije Velimira Lukića. Nakon Lukića, prisutne je pozdravio pomoćnik direktora policije Slobodan Malešić rekavši da će Direkcija policije uvek podržavati ovakve događaje. Nakon Malešića takmičarima se obratio komandant Žandarmerije pukovnik Goran Dragović takođe pozdravivši inicijativu za organizovanjem igara Nezavisnog sindikata policije.

Svečanom otvaranju prisustvovali su i komandanti Beogradskog, Novog Sada i Kraljevačkog Odreda Žandarmerije i veliki broj oficira ove jedinice.


Nakon igara razgovarali smo i sa Lukićem koji nije krio zadovoljstvo kako organizacijom tako i odzivom kolega i članova sindikata

Prezadovoljan sam današnjim događajem i pre svega bih hteo da zahvalim na podršci i prisustvu svim učesnicima i zvaničnicima ministarstva i Nezavisnog sindikata policije. Hteo bih još da kažem da je vrlo verovatno da će se igre ubuduće održavati dva puta godišnje i to svaki put u drugom Odredu. Još jednom pozdravljam i zahvaljujem svima na podršci rekao je Lukić.

Posle svega što smo juče imali prilike da vidimo nema sumnje da će od sada sportske igre Žandarmerije prerasti u tradiciju. I za ovaj događaj priredili smo galeriju fotografija ali smo napravili i slajdšou koji je lakši za pregled, doduše sa nešto manje (izabranih) fotografija, pa sami odaberite na koji način ćete videti jučerašnji događaj.

P. Radojičić

B. Jovanović

 

 

 

 

 

Korisni linkovi