24.03.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
DOBRODOŠLI NA SAJT NEZAVISNOG SINDIKATA POLICIJE

KC Kraljevo – Osnovana nova sindikalna grupa

7. marta 2018.

Velika ofanziva rukovodstva NSP po celoj Srbiji i kontinuirano pristupanje zaposlenih u ministarstvu našem sindikatu, nesmanjenim tempom se nastavlja i u ovoj godini. Jalovi pokušaji osporavanja pristupnica, lažne informacije o brojnosti NSP i razne izmišljotine najpre po pitanju broja članova padaju u vodu iz nedelje u nedelju pristupanjem novih članova Nezavisnom sindikatu policije.

Takav događaj smo imali juče i u Raškoj gde je osnovana još jedna sindikalna grupa (SG Raška) a koja će osim 20 novih članova imati i pridruženih 30 članova iz KC Kraljevo.

Osnivačkom Skupštinom ove grupe rukovodili predsednik KC Kraljevo Aleksandar Simić, predsedavajući Predsedništva NSP Velimir Lukić i članovi Predsedništva Srđan Jovanović i Miomir Vojinović.

Za predsednika grupe članovi su izabrali Dejana Šćelovića, potpredsednici će biti Boban Panović i Goran Pajović a funkciju sekretara obavljaće Aleksandar Vlajović.

Nakon ovakvih vesti samo nam preostaje da zahvalimo na poverenju novopridošlim kolegama a rukovodstvu SG Raška i članovima grupe želimo uspeh u budućem radu!

Odbor za medije i marketing

Korisni linkovi