24.07.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

KC DSiNM- Nezavisni sindikat policije na Drinskoj regati

26. jula 2018.

Prošlog vikenda održana je 25. Drinska regata na kojoj su učestvovali i brojni članovi u organizaciji našeg sindikata. Prema pisanju medija, ovogodišnji spust niz Drinu je premašio sve rekorde po posećenosti a isto je stanje i što se tiče našeg sindikata.

Prema rečima organizatora i predsednika KC DSNM Zorana Milenkovića interesovanje za ovu avanturu iz godine u godinu je sve veće Verujem da ćemo i narednih godina imati još veći broj prijavljenih članova jer oni koji jednom dođu obavezno se opet vraćaju a pozitivni ustisci i anegdote se nedeljama pre i nakon regate prepričavaju kaže Milenković. Da je tako, govori i podatak da je pre osam godina NSP prvi put organizovano išao na ovu manifestaciju i da je tada bilo samo desetak prijavljenih članova. Ove godine ih je bilo oko stotinu!

Sada imamo i više iskustva u organizaciji, u pripremama oko prevoza, smeštaja… Vremenom smo upoznali sjajne ljude iz Bajine Bašte i upravo su nam oni ove godine izašli u susret prilikom smeštaja rekao je Milenković.

U galeriji našeg sajta možete pogledati fotografije koje je zabeležio potpredsednik KC DSNM Tomislav Šević. Poruka svima koji žele da učestvuju u narednoj regati a ne budu imali organizovan put u svom koordinacionom centru, da se jave pomenutim kolegama. Vama će samo preostati da uživate u jednoj od najlepših reka Srbije i okolnoj prirodi!   

Odbor za medije i marketing

Korisni linkovi