24.03.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
DOBRODOŠLI NA SAJT NEZAVISNOG SINDIKATA POLICIJE

KC Čačak – Održan sastanak rukovodstva NSP i članova KC Čačak

12. juna 2018.

Dana 2018/06/11 godine sa početkom u 12 časova u prostorijama SVS Čačak održan je sastanak rukovodstva Nezavisnog sindikata policije sa predstavnicima SG i zaposlenih.

Sastanku su prisustvovali predsedavajući predsedništva Velimir Lukić, član predsedništva Saša Dimitrijević, član predsedništva Milan Marković i potpredsednik IO Simić Aleksandar.

Od strane predsedavajućeg predsedništva Velimira Lukića izvršeno je prezentacija šta je urađeno u periodu iza nas, kao i plan predstojećih aktivnosti.Ovom prilikom upoznao zaposlene sa stanjem sindikalizma u MUP i položaju NSP, kao i aktivnostima koje NSP imao kroz Komisije i Radne grupe, kao i svim aktivnostima na učešću u donošenju Zakona o policiji, Pravilnicima i Uredbama, kao io kolektivnom pregovaranju, sistematizaciji

Podpresednik IO Simić Aleksandar je upoznao zaposlene sa stanjem u Koordinacionim centrima i aktivnostima kojima IO pomaže rad KC I SG na terenu.

Po završenoj prezentaciji, zaposlene je najviše interesovao radno-materijalni položaj, odnosno najviše pitanja se odnosio na sistematizaciju i sve što ona nosi sa sobom.

Nakon završenog sastanka oko 14 časova delegacija je NSP je imala sastanak sa načelnikom PU Draškom Darijević. Na sastanku su iznete neke zajedničke primedbe koje se odnose na obračun sati, poštovanje PKU i drugih aktivnosti koji dovode do boljeg radno-pravnog položaja zaposlenih u PU Čačak.

Korisni linkovi