24.03.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
DOBRODOŠLI NA SAJT NEZAVISNOG SINDIKATA POLICIJE

KC Bor – Završene 3. sportske igre

11. juna 2018.

Juče su na su održane treće mini sportske igre KC Bor, koje su organizovane u Sportskom kampu ,,Karataš,, zavoda za sport i medicinu sporta R.Srbije u Kladovu u organizaciji SG Đerdap. Učestvovale su sve sindikalne grupe na nivou KC Bor, sa oko 70 učesnika i 20 gostiju. Od sportova je bio mali fudbal, basket i odbojka . Najviši učinak imaju u osvajanju medalja SG Negotin 2( dva prva mesta odbojka i basket), SG Bor 3 (jedno drugo fudbal,i dva treća odbojka i basket) , SGP SG Đerdap 1 (jedno drugo odbojka),  i gosti iz Kordinacionog centra Zaječar 2 (jedno drugo basket i jedno treće fudbal),i gosti iz R.Bugarske i njihovog sindikata OD na MVR Vidin  1 ( jedno prvo mesto fudbal).

Odlična organizacija i lepo vreme koje je učesnicima išlo na ruku učinilo je da igre od početka do kraja proteknu onako kako je planirano. Predsednik KC Bor Igor Nikolić je pozdravio prisutne i poželeo im puno sreće u sportskim disciplinama.

Nakon dodele zahvalnica sponzorima i prijateljima KC Bor, izvršena je dodela pehara i diploma takmičarima. 

Posle završenih sportskih igara organizovan je ručak za sve članove i goste u Sportskom kampu ,,Karataš,, zavoda za sport i medicinu sporta R.Srbije u Kladovu.

Sledeće godine se vidimo na četvrtim mini sportskim igrama a do tada pogledajte najzanimljivije trenutke u našoj foto galeriji koje smo juče zabeležili!

Korisni linkovi