26.01.2020

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

KC Bor – Sastanak Odbora za granicu

9. januara 2020.

Dana 09.01.2020.god,predsednik odbora za granicu Nezavisnog sindikata policije Nikolić Igor i predsednik SG SGP Dimitrovgrad Aleksandar Dimić prisustvovali su mesečnom sastanku u Regionalnom centru prema Bugarskoj, sa v.d. načelnikom Regionalnog centra granične policije prema Bugarskoj potpukovnikom Slavišom Igićem,i njegovim saradnicima.

Načelnik Slaviša Igić poželeo nam je dobrodošlicu i upoznao nas je sa radom regionalnog centra u predhodnom periodu.Načelniku smo izneli  problem sa kojim se susreću policijski službenici,a u vezi viška sati koji su ostvarili policijski službenici u ranijem periodu na GP Gradina i SGP Dimitrovgrad,nedovoljan broj ljudstva i dr.

U daljem razgovoru načelnik Igić nam je izneo problem u višku radnih sata koji se stvara kod radnika SGP-a, zbog nedostatka ljudstva, ali se nada da će u narednom periodu, to sa svojim saradnicima i komandirima na Graničnim prelazima, rešiti.

Takođe v.d.načelnik Igić nas je upoznao,da je u RC prema Bugarskoj stigla nova uniforma za pripadnike granične policije, koja će početi sa primenom od 13.01.2020.god , RC će u narednim danima dobiti i dva nova vozila od Uprave granične policije.

Odbor za granicu

 

Korisni linkovi