16.01.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
DOBRODOŠLI NA SAJT NEZAVISNOG SINDIKATA POLICIJE

KC Bor – Sastanak na temu stanova

12. aprila 2018.

Dana 11.04.2018. godine, u SIV 1 Palata Srbija, održan je sastanak sa načelnicom odeljenja za stambene poslove MUP-a R.Srbije Draganom Jakšić, gde je od strane predsednika KC Bor Nikolić Igora pokazano interesovanje u vezi stanova koji se nalaze na teritoriji Policijske uprave Bor,a nisu podeljeni od strane MUP-a.

U razgovoru sa načelnicom pružena su obaveštenja da je od prošlog sastanka koji je održan 19.10.2017.godine, u vezi stanova koji se nalaze  u Boru na adresi  Danila Kiša 8 (stanova) i Majdanpeku na adresi Kapetanska 1 (jedan) a prazni su,tj. do sada nisu bili useljivi, ispunjen je veći deo uslova za raspisivanje konkursa za dodelu sa pravom na korišćenje ili otkup. Ostalo je još da Ministarstvo građevinarstva i infrastrukture donese novu Uredbu o rešavanju stambenih potreba ,koja se očekuje do kraja maja. Nakon toga će Ministarstvo unutrašnjih poslova doneti program o dodeli stanova i raspisati konkurs.

Što se tiče stanova u Negotinu na adresi ,,Gradište 2,, gde je Državno prvobranilaštvo podnelo tužbu pred Višim sudom u Beogradu,  treba da se izvrši korekcija između ugovornih strana u vezi razlike u kvadraturi koja je i spor pred nadležnim sudom.

Od strane načelnice dobili smo uveravanja da će lično doći i obići stanove koji se nalaze na teritoriji PU Bor, i nada se da će do kraja godine biti i realizovana dodela navedenih stanova.

rukovodstvo KC Bor

Korisni linkovi