21.07.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

KC Bor – Održane 4. sportske igre

13. maja 2019.

Od 10 do 12 maja, u Donjem Milanovcu u hotelu ,,Lepenski vir,,održane su 4 sportske igre Nezavisnog sindikata policije Koordinacionog centra Bor. Učestvovale su svih pet sindikalnih grupa na nivou KC Bor, sa oko 80 učesnika i 20 gostiju. Od sportova je bio mali fudbal, basket,odbojka,pikado i stoni tenis . Prvo se nakon prijema i smeštaja gostiju sastala radna grupa KC Bor, uglavnom sačinjena od predsednika sindikalnih grupa, koja se dogovarala oko manjih detalja i izvlačenja parova pred prva takmičenja.

Odlična organizacija i lepo vreme koje je učesnicima išlo na ruku učinilo je da igre od početka do kraja proteknu onako kako je planirano. Predsednik KC Bor Igor Nikolić otvorio je sportske igre ispred Hotela pozdravnim govorom i intoniranjem himne,gde je pozdravio prisutne učesnike i poželeo im puno sreće u sportskim disciplinama.

Na platou ispred hotela ,,Lepenski vir,, okupili su se članovi sindikalnih grupa koje čine KC Bor: SG Bor, SG Negotin, SG Majdanpek, SG SGP Đerdap, SG VSJ Negotin.

Nakon dodele zahvalnica prijateljima KC Bor, izvršena je dodela pehara i diploma takmičarima. Obe večeri učesnike igara i goste zabavljao je ,,Profi bend,, iz Bora. Tako smo imali prilike da vidimo Gradonačelnika Bora,Predsednika Opštine Majdanpek, Predsedavajućeg Predsedništva NSP Velimira Lukića, člana predsedništva NSP Srđana Jovanovića, predstavnika IO Timčić Gorana i Cvetković Nenada.

Ovde možete pogledati foto galeriju sa ovog događaja.

Korisni linkovi