22.01.2020

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

KC Bor – Jedan sastanak sa načelnikom, naredni sa članovima, reizbor rukovodstva…

2. decembra 2019.

Prošlog petka funkcioneri Nezavisnog sindikata policije imali su radni sastanak sa načelnikom PU Bor Branislavom Stojadinovićem. Ispred našeg sindikata sastanku je prisustvovalo rukovodstvo KC Bor, Igor Nikolić i Miša Avramović. Ispred predsedništva NSP došli su Velimir Lukić i Miomir Vojinović i član Izvršnog odbora sindikata Goran Lazić.

Tema sastanka bila je realizacija isplata viška sati za IJP koji je realizovan za sve zaposlene koji nisu podneli tužbe, poboljšanje uslova rada policijskih službenika u okviru PU Bor . Preneti su i problemi koje je rukovodstvo KC Bor zaprimilo od kolega iz policijskih stanica, gde je preneto načelniku, da će se preduzeti sve mere kako bi navedeni problemi bili rešeni.

Sat vremena nakon ovog, u velikoj sali PU Bor održan je i sastanak sa članovima sindikata ali i ostalim zaposlenima, na čija je pitanja, najviše temu radno-pravnog statusa, odgovarao predsedavajući predsedništva NSP Velimir Lukić.

Sindikalna grupa PU Bor je od novembra 2015. godine, kada je osnovana, pridobila poverenje velikog broja policijskih službenika  PU BOR koji su prepoznali rad i zalaganje NSP-a u poboljšanju uslova za rad kao i materijalnog položaja policijskih službenika, i prema rečima predsednika SG PU Bor Miše Avramovića samo u poslednjih par meseci sindikalnoj grupi pristupilo je više od 60 novih članova, pri čemu je 200 članova ili oko 85% zaposlenih u PU Bor.

Sindikalna grupa PU Bor sa svojim rukovodstvom nastavlja  dalji rad u poboljšanju radno-pravnog statusa zaposlenih u PU Bor, kao i u doniranju vrednih  donacija  radi obavljanja svojih profesionalnih i radnih obaveza.

Još jednom aktivisti Nezavisnog sindikata policije KC Bor zahvaljuju se načelniku PU Bor na održanom obećanju i na do sada iskazanoj želji, volji  i spremnosti da se svi do sada predočeni problemi, nelogičnosti i predlozi razmatraju i rešavaju krajnje odgovornim i konstruktivnim dijalogom na obostrano zadovoljstvo.  

Izabrano je i staro-novo rukovodstvo na četvorogodišnji mandat na čelu sa predsednikom Avramović Mišom gde im želimo još više uspeha u predstojećem radu, a novim članovima sindikata želimo dobrodošlicu i zahvalnost na ukazanom poverenju!

Korisni linkovi