25.08.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

KC Beograd – Izbor novog rukovodstva na Skupštini KC i ispraćaj koleginice u penziju

30. januara 2019.

Juče je u Filmskom gradu u Košutnjaku održana Skupština koordinacionog centra Beograd na kojoj je izabrano staro-novo rukovodstvo.

Prisutne je prvo pozdravio Milorad Milutinović ukratko predstavivši rezultate rada koje je ovaj KC postigao od poslednje skupštine a zatim se pristupilo glasanju za novo rukovodstvo. Funkcioneri sindikalnih grupa sa pravom glasa ponovo su izabrali Milutinovića za predsednika KC Beograd očigledno pozitivno ocenivši njegov dosadašnji doprinos u ovom koordinacionom centru. U novom mandatu potpredsednici će biti Veran Srećković, Ivan Krstić, Ljubodrag Dobrašinović i Radivoje Božović.

Na sastanku je dalje bilo reči pre svega o rezultatima rada i statistici prema kojoj ovaj KC beleži značajan rast u poslednjih godinu dana a to je posebno evidentno od avgusta prošle godine kada je zabeležen broj članova od 1.038 da bi danas iznosio čak 1.298!  

Na predlog Milutinovića doneta je jednoglasna odluka da KC Beograd na predstojećoj skupštini NSP delegate čine potpredsednici njihovih sindikalnih grupa.

Funkcionerima KC Beograd obratio se i Predsedavajući Predsedništva NSP Velimir Lukić koji se trudio da ukratko pomene sve značajnije teme vezane za sindikat ali i da odgovara na pitanja pristunih. Pored Lukića gostovali su i članovi predsedništva NSP

Srđan Jovanović, Miomir Vojinović i Darko Stojanović.

Na kraju sastanka Veran Srećković uručio je poklon sat dosadašnjoj predsednici SG USP Zori Lekić koja odlazi u penziju.

Ovde možete pogledati fotografije koje smo juče zabeležili.

Odbor za medije i marketing

Korisni linkovi