18.06.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
Dobrodošli na sajt jedinog reprezentativnog sindikata u MUP-u!

Informacije o novoj opremi i drugim aktuelnostima u PU Bor

26. oktobra 2018.

25.10.2018.godine u prostorijama Policijske uprave u Boru predstavnici KC Bor održali su radni  sastanak  sa načelnikom Policijske uprave u Boru Branislavom Stojadinovićem. Takođe sastanku su prisustvovali  predstavnici Odeljenja za zdravlje zaposlenih i bezbednosti na radu: zamenik načelnika dr.Antonijević Slađana i direktor Zavoda za zaštitu zaposlenih MUP-a (durmitorska) dr.Milan Petković. U razgovoru sa njima saznali da će se od 05.11. do 17.11.2018.godine, izvršiti perodični pregledi zaposlenih (uosl i pd/v) na teritoriji policijske uprave u Boru. Pomenuti pregledi će se održati u Vatrogasnom domu-jedinici u Boru.

Od strane odeljenja za zdravlje zaposlenih dobili smo informaciju da će u narednom periodu biti organizovani periodični pregledi na 3.godine, jer Ministarstvo unutrašnjih poslova na čelu sa ministrom Stefanovićem brine o svojim zaposlenima.

Predstavnici KC Bor prisustvovali su i dodeli jednog novog vozila marke: Škoda fabija od strane gradonačelnika Bora Milikić Aleksandra prema policijskoj upravi Bor, gde je ključeve istih primio Načelnik policijske uprave Bor Stojadinović Branislav.

U razgovoru sa gradonačelnika Bora Milikić Aleksandrom, ovo je samo početak donacija prema policijskoj upravi Bor, gde će do kraja godine opština Bor uraditi i video nadzor grada sa akcentom na prometne saobraćajnice, škole, bolnice i ključna mesta u gradu.

U prostorijama Vatrogasno spasilačke jedinice u Boru održan je sastanak i sa Načelnikom sektora za vanredne situacije Markovićem, gde smo saznali je u toku konkurs za prijem 5 radnika VSJ u Boru, 13 kandidata je prošlo sva testiranja. Tako da će u narednim danima nadležna komisija odlučiti na osnovu bodova sa testiranja koji su 5 polaznika prošli konkurs.

Od strane MUP-a dobijeno je jedno novo vozilo (kamion –cisterna) marke MAZ, koji ima dobre karakteristike za terenske uslove, jer su stara vozila dosta eksploatisana i potrebno je da se osveži vozni park.

Od strane Načelnika traženo je da se u skladu sa mogućnostima MUP-a izvrše provere, jer imamo potrebu za popunu još radnih mesta u Negotinu, Kladovu, Majdanpeku i Boru. U narednom periodu radi se projekat za celu Srbiju u vezi nabavljanja nove opreme za timova koji spasavaju iz vode. Do karaja godine se očekuje nova radna uniforma,a zaštitna oprema u toku sledeće godine.

Od strane predstavnika KC Bor potisan je ugovor sa agencijom ,,Aster travel i trade Bor,, oko održavanja 4.sportskih susreta NSP KC BOR (Bor, Negotin, Kladovo i Majdanpek) u Donjem Milanovcu u hotelu-Lepenski Vir- koji će se održati10/12.05.2019.godine, sa oko 80 učesnika.

Vaš KC Bor

Korisni linkovi