24.04.2017

Број чланова

Број чланова НСП 20.072

Script selection

ћирилица | latinica

ДОБРОДОШЛИ НА САЈТ НЕЗАВИСНОГ СИНДИКАТА ПОЛИЦИЈЕ.

ДОПИС СЕКРЕТАРИЈАТА МУП-А – Објављена депеша министра је одговор на питање – иницијативу Независног синдиката полиције!

31. марта 2017.

Јуче је на адресу Независног синдиката полиције, односно председавајућег председништва Велимира Лукића, стигао допис Секретаријата МУП-а као одговор на питање НСП које је смо 20. марта ове године упутили у вези тумачења за остваривање солидарне помоћи.

У последњем пасусу дописа, јасно се види да је министар послао депешу 01 број: 3451/2017 коју смо прекјуче објавили на нашем сајту а која је уствари одговор на наше питање.

Независни синдикат полиције не жели да се путем друштвених мрежа препуцава и надмудрује са колегама из других синдиката. Више пута смо напомињали да то није никоме у интересу и да је стицање популарности на такав начин кратког века.

Политика Независног синдиката полиције је конкретно питање у коме тражимо не само конкретан него и званичан одговор! Све се то објављује на нашем сајту и званичном Фејсбук профилу и ту нема места шпекулацијама. Свако може да прегледа архиву сајта и да се увери како су разна питања решавана хронолошки.

Проблеме наводно решавају сви осим нас и по томе неко ко је недовољно информисан лако закључи да ми ништа не радимо, што наравно нема везе са истином. Један од таквих случајева у последње време је био и по питању дневница, односно на чију иницијативу је њихово повећање у КЗБ-у „издејствовано“. Када смо објавили (опет) званичан одговор из кабинета у коме се јасно видело да је на реаговање нашег синдиката реаговано, сви су се ућутали?!

Приче да смо ми „полтронски“ синдикат се настављају али је овај пут тема била солидарна помоћ односно њене две спорне ставке. И опет исто… Скоро сви синдикати истичу да су заслужни за решавање спорног питања али и обавезно поткаче Независни синдикат полиције. Зато објављујемо овај допис који је са једне стране потврда политике којом се руководимо, како смо горе навели, и са друге стране најбољи деманти трачевима којим се баве други.

Одбор за медије и маркетинг

Тренутно има 3 коментара

 1. Simce каже:

  Kolika je trenutno dnevnica za KZB?

  1. администратор каже:

   У КЗБ се исплаћује Накнада за рад у отежаним условима у износу од 1.800,00 динара.

   1. Simce каже:

    Ok, hvala. Vidim da se ovde pominje nedavno izdejstvovano povecanje dnevnica za kzb, pa mi sad nije jasno kako je to nedavno kad je 1800din vec godinu dana, pre toga bilo 1500 a pre toga 2500din.
    Izgleda da cemo se svi nacekati do nekog „povecanja“ dnevnica, buduci da to pitanje niko vise ne pominje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Корисни линкови