16.01.2019

Broj članova

Broj članova NSP 20.072

Script selection

ћирилица | latinica
DOBRODOŠLI NA SAJT NEZAVISNOG SINDIKATA POLICIJE

Dijana Hrkalović dobitnica priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ za kvalitet u radu

16. aprila 2018.

Dijana Hrkalović, državni sekretar Ministarstva unutrasnjih poslova, dobitnica je ovogodišnjeg priznanja Kapetan Miša Anastasijević za inovativnost, poslovnost i kvalitet u radu.

Povelje, koje se tradicionalno dodeljuju u više kategorija najboljim akterima privrednog i društvenog stvaralaštva, sinoć su uručene u prostorijama Matice srpske u Novom Sadu.

Priznanje nosi naziv velikog filantropa, dobrotvora i zadužbinara kapetana Miše Anastasijevića, a dodeljuje se 18. put u sklopu projekta “Put ka vrhu” koji organizuje “Media invent” u saradnji sa novosadskim i beogradskim univerzitetom.

Dijana Hrkalović rođena je u Beogradu gde je završila gimnaziju, prirodno-matematički smer, kao i osnovne i master studije psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu sa prosečnom ocenom 9.66. Na istom fakultetu trenutno je na doktorskim studijama.

U Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) radila je do 2014. godine. Od 2015. nalazila se na mestu sekretara Uprave kriminalističke policije. Poseduje specijalizovana znanja i veštine u oblasti organizacione psihologije, socijalne psihologije, psihologije marketinga i obaveštajne i bezbednosne problematike.

Autor je i više naučnih radova iz navedenih oblasti. Odlukom Vlade Republike Srbije krajem jula 2017. godine imenovana je za drzavnog sekretara u MUP-u.

Izvor: Blic

Korisni linkovi